Eficienta, service 24/7, calitate

Firma SC INTERUTIL SRL a fost infiintata in 2014 si se ocupa cu comercializarea si service-ul utilajelor de constructii, livrarea subansamblelor, a pieselor de schimb pentru utilaje din industria de constructii, industria energetica, miniera si de ciment. Firma noastra raspunde prompt tuturor solicitarilor din partea clientilor nostri in orice punct din tara, avand echipe de service 24/24 ore, 7 zile din 7, autovehicule dotate cu scule si echipamente necesare pentru interventii rapide la beneficiar.

Avand sprijinul si experienta partenerilor nostri, putem furniza in scurt timp piese de schimb, componente pentru utilaje de constructii si industriale.

Cu timpul, pentru a satisface cerintele clientilor nostri, ne-am largit gama de produse comercializarte, incluzand: materiale de etansare, termoizolante, electroizolante, motoare electrice si piese de schimb, furtunuri industriale, robineti industriali, arbori cotiti, coroane dintate, inele forjate, etc.

Produsele noastre sunt certificate si raspund la toate cerintele de calitate si eficienta. Aceasta preocupare se regaseste in obtinerea in anul 2014 a certificatului ISO 9001.

Va promitem calitate optima, pret competitiv si livrare prompta tot timpul.

Asteptam sa ne contactati pentru orice fel de informatii legate de produsele noastre.